TOKAT / YEŞİLYURT - Yunus Emre Ortaokulu

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE birimince yürütülen ‘’Matematik Her Yerde’’ projesi kapsamında okulumuzda yarışmalar yapıldı.

Öğrencilerimiz ilgili kategorilerde hazırladıkları uçak, topaç ve balon gücüyle hareket eden arabalarını yarışmalarda eğlenerek sergilediler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Mrt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ve ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI okul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümünü kutluyor,kahraman ecdadımızı bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Dilimizin Zenginlikleri Deyim ve Atasözü Resimleme çalışmaları okulumuzda sergilendi.

Sergimizi, Yeşilyurt Kaymakam Vekili Sn. Murathan CEBECİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Nihat AYMAK ziyaret ederek öğrencilerimizin çalışmalarını incelediler.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 1. dönem sonu faaliyet planı görselde yer almaktadır.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 85'inci yılında okulumuzda hazırladığımız anma programımız.

Ulusumuzun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk' ümüzü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Programlama ve kodlamaya ilişkin farkındalığı arttırmak amacıyla  7 - 22 Ekim Tarihleri arasında yapılan kod haftası (CodeWeek) etkinliklerine 5. ve 6. sınıflarımızla katıldık.

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir etkinliktir. [https://codeweekturkiye.eba.gov.tr/]

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini dileriz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim döneminde okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezun olan öğrencilerimize bir sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Bilişim teknolojileri ve yazılım derslerimizde öğrencilerimize eleştirel düşünme, analiz etme, algoritmik düşünme ve problem çözme becerileri gibi 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimiz bilgisayar aracılığıyla kodlama yaparak robotların nasıl çalıştığını somut bir şekilde  öğrenmekte ve kendi potansiyellerini keşfetmektedirler.

May

İlçemizde düzenlenen okullar arası kros yarışmalarında 6 öğrencimiz dereceye girerek madalya kazanmışlardır.

Beden eğitimi öğretmenimiz Barış YILDIRIM'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Minik Adımlardan Büyük Adımlara Atla-At-Koş projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte hep birlikte eğlenerek yarıştık. Atletizm etkinliği sonunda öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Nis

Tokat il genelinde düzenlenen atletizm yarışmalarında derece alan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.